Συνδρομές ή Συχνές Ερωτήσεις

Συνδρομές MintedMobi

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες MintedMobi, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω ή/και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.

Το MintedMobi παρέχει ψυχαγωγικό περιεχόμενο κινητών τηλεφώνων για λήψη, όπως ringtones, παιχνίδια και πολλά άλλα. Ύστερα από την ορθή εγγραφή και πληρωμή, θα σας επιτραπεί η δυνατότητα ορισμένων λήψεων σε συμβατά κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές μέσω της Υπηρεσίας.

MintedMobi

Τα μέλη του MintedMobi λαμβάνουν πιστωτικές μονάδες κάθε εβδομάδα, με τις οποίες μπορείτε να κάνετε λήψη διαφορετικού περιεχομένου, όπως: αστείοι ήχοι, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Shortcode: 54850

Το MintedMobi Club είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, εβδομαδιαίως, συνολική χρέωση: 6,24€ ανά εβδομάδα. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Υπηρεσία αυτή προσφέρεται από την MintedMobi.

Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την VEOO, 23-25 Eastcastle St, Fitzrovia, London, W1W 8DF, https://veoo.com. Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών 2117800019, infogr@veoo.com.

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο infogr@veoo.com. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 54850.

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54850 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνία. Η επιβεβαίωση της διαγραφής απο την υπηρεσία αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54970. Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται με ευκολία αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας.